7igri.com

Защитни кули игри

Защита от златни кули

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Защитни кули
Защита с играчки
Великото Никелодеон бягство
Рибар с късмет
Бягство от психиатричната болница
Умни балончета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Книга за оцветяване
Скаут защита
Средновековен живот
Невероятни високи токчета
Бургер бурито
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Мега чудесата Калинката
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Калинката Създател на герои
Черният котарак спасява Калинката

Защита от златни кули

Това е игра за защита на кула, която защитава златото от чудовищни атаки чрез инсталиране на кула на фиксирано място. Състои се от общо 80 сюжетни режима. Когато спечелите етап, събирайте звездите, които получавате, за да получите награди. Опитайте се да преминете нагоре, като изберете кула от желаната степен в тегленето на кулата. С покачването на нивото можете да правите по-мощни атаки. Героите и предметите могат да се използват навсякъде, където искате, за да ви помогнат да спечелите.

Мишката за игра.

Защита от златни кули е игра в категория Защитни кули игри. Играта е играна 254 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024