7igri.com

Опасният Хенри игри

Опасният Хенри Престъпления във времето

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Опасният Хенри Ден на опасност
Никелодеон летни спортове
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Света на Уинкс
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Защита с играчки
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Калинката Създател на герои
Черният котарак спасява Калинката
Опасният Хенри Опасни изпитания
Уинкс клуб Блумикс битка
Блок парти Геймърки
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Плъзни лама Онлайн
Умни балончета
Калинката Разлики
Бонбонени загадки
Мега чудесата Калинката

Опасният Хенри Престъпления във времето

Опасният Хенри и Капитан Мен имат няколко нови задачи, които включват пътуване във времето. Двамата супер герои трябва за да спрат всички зли престъпници в играта. Твоята задача е да подредиш последователността от събития, така че Опасният Хенри и Капитан Мен да могат да свършат своята работа.

Мишката за игра.

Опасният Хенри Престъпления във времето е игра в категория Опасният Хенри игри. Играта е играна 609 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2022