7igri.com

Калинката игри

Калинката Книга за оцветяване

Гласувай: 
 4.55 (11 гласа)
Мега чудесата Калинката
Калинката Създател на герои
Калинката Разлики
Калинката Флирт в сауната
Калинката Романтична годишнина
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Калинката Дизайн на обувки
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Флирт на кино
Калинката Маскарад
Елза и Лейдибъг в колежа
Забавни прически с Анджела

Калинката Книга за оцветяване

Хайде да оцветяване със супер героя Калинката и нейните приятели от анимационния сериал Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак. Използвай своите уникални умения за рисуване и създай невероятни рисунки. Избери си картинка и намери най-добрите цвеоте, за да я оцветиш.

Мишката за игра.

Калинката Книга за оцветяване е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 3682 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024