7igri.com

Игри с бягане

Беглец в джунглата

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Мега чудесата Калинката
Великото Никелодеон бягство
Рибар с късмет
Скаут защита
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Разлики
Леденото кралство Надпревара
Невероятни високи токчета
Бургер бурито
Бягство от психиатричната болница
Умни балончета
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Калинката Създател на герои
Черният котарак спасява Калинката
Елза бански дизайн

Беглец в джунглата

Скачай, бягай и се плъзгай заедно с енота беклец в джунглата. Целта в играта е да преодолееш препятсвията по пътя и да стигнеш колкото може по-надалеко. Можеш да управляваш енота, като щракаш и плъзгаш по екрана.

Използвай мишката за игра.

Беглец в джунглата е игра в категория Игри с бягане. Играта е играна 694 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Крейг се готви за битка със защитни кули край реката в тази онлайн стратегическа игра. Използвай различни отбранителни кули и ги разположи на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2022