7igri.com

Игри с комбиниране

Обратно в страната на бонбоните

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Бургер бурито
Бонбонени загадки
Падащи думи
Плъзни лама Онлайн
Атомен пъзел 2
Дъжд от бонбони 7
Разбий бисквитките 4
Невероятни високи токчета
Скаут защита
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Блокчета
Сой Луна Пукане на кънки
Атомен пъзел Коледа
Атомен пъзел
Успокояващата Лия
Великото Никелодеон бягство
Рибар с късмет
Бягство от психиатричната болница

Обратно в страната на бонбоните

Обратно в страната на бонбоните е онлайн игра с комбиниране на бонбони. Тук твоята задача е да премахнеш замръзналите групи във всяко едно ниво. След всяко премахнато поле, нови бонбони ще запълнят празните места. Премахвай големи групи от еднакви бонбони, за да получиш големи бонуси в играта.

Мишката за игра.

Обратно в страната на бонбоните е игра в категория Игри с комбиниране. Играта е играна 1128 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Влез в дълбоките подземия за порция вълнуващи приключения. Твоята цел е да оцелееш на всяка цена. Събери съкровищата в подземията, за да...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2023