7igri.com

Калинката игри

Мега чудесата Калинката

Гласувай: 
 4.45 (5 гласа)
Калинката Създател на герои
Калинката Разлики
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Флирт на кино
Калинката Романтична годишнина
Леденото кралство Надпревара
Скаут защита
Уинкс клуб Блумикс битка
Време за приключения Елементи
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Маскарад
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Флирт в сауната
Елза и Лейдибъг в колежа
Бургер бурито
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Юникити спасява кралството
Агент Пи Бунтовник шпионин

Мега чудесата Калинката

Играй с Калинката от френския анимационнен сериал Мега чудесата на Калинката и Черния котарак и тичай по покривите на Париж. Преодолей препятсвията, скачай от един покрив на друг и удряй предметите и враговете, които стоят на твоя път. Събери бонус калинките и победи враговете, които заплашват сигурността в Париж.

Използвай стрелка нагоре за скок, стрелка надясно за удар.

Мега чудесата Калинката е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 3160 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024