7igri.com

Зума игри

Зума с маите

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Умни балончета
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Елза бански дизайн
Елза Създател на кукли
Силни дуспи
Великденско парти за принцеси
Обратно в страната на бонбоните
Уинкс клуб Блумикс битка
Златен удар в мината
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Флирт в сауната
Калинката Книга за оцветяване
Юникити спасява кралството
Калинката Разлики
Черният котарак спасява Калинката
Приключения с думи

Зума с маите

Играй в тази зума игра от времето на маите и изстреляй топките с оръдието, за да ги комбинираш по цветове, и да спреш веригата. Разменяй местата на топките и се опитвай да създадеш верижни реакции за повече точки. Можеш да отключваш нови карти, за да направиш играта още по интересна. Бъди внимателен и не позволявай на ведигата да достигне статуята на маите, която е в края на пътеката.

Използвай мишката за изстрелване на топка.

Зума с маите е игра в категория Зума игри. Играта е играна 217 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021