7igri.com

Мафия игри

Боб крадеца 3

Гласувай: 
 4.85 (5 гласа)
Бургер бурито
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Разлики
Лош сладолед 3
Опасният Хенри Престъпления във времето
Лош сладолед
Картун Нетуърк Тест за супергерои
Охлюва Боб 8 История на острова
Умни балончета
Никелодеон блок парти
Лош сладолед 2
Бонбонени загадки
Блокчета
Обратно в страната на бонбоните
Търсене на думи Снимки
Блок парти Геймърки
Охлюва Боб 4 Космос

Боб крадеца 3

Игрите с Боб крадеца продължават, помогни му да донесе справедливост и да отмъсти на местната мафия. Обери всяка една къща в играта и стигни до изхода без да те забележат.

Стрелките за движение,
стрелка нагоре за отваряне на кутия и влизане във врата,
space за удар.

Боб крадеца 3 е игра в категория Мафия игри. Играта е играна 731 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024