7igri.com

Футбол игри

Футбол на маса

Гласувай: 
 4.15 (7 гласа)
Силни дуспи
Тенис на маса Турнир
Никелодеон летни спортове
Билярд клуб
Страйк боулинг
Хайде за риба
Мраморен храм
Гравити Фолс голф на тавана

Футбол на маса

Избери си отбор по футбол и насочи добре своите удари, за да вкараш гол в противниковата врата.

Играч 1

Стрелките за завъртане на екрана,
К за стрелба.

Играч 2

W, A, D и X за завъртане на екрана,
S за стрелба.

Футбол на маса е игра в категория Футбол игри. Играта е играна 1071 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Крейг се готви за битка със защитни кули край реката в тази онлайн стратегическа игра. Използвай различни отбранителни кули и ги разположи на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2022