7igri.com

Мини голф игри

Мраморен храм

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Гравити Фолс голф на тавана
Страйк боулинг
Хайде за риба
Футбол на маса
8 топки билярд Класика
Футбол с главички 2023
Силни дуспи
Тенис на маса Турнир
Никелодеон летни спортове
Билярд клуб
Картун Нетуърк Зимни игри

Мраморен храм

Постави топчето на полето и го изстреляй, така че да уцелиш дупката във всяко едно ниво от играта. Събирай скъпоценните камъни за бонус точки и спечели максимален брой звезди в нивата, за да отключиш следващата трудност. Количеството удари и време, които имаш, са ограничени.

Мишката за игра.

Мраморен храм е игра в категория Мини голф игри. Играта е играна 743 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024