7igri.com

За сайта

7igri.com е сайт за най-добрите флаш игри онлайн. Всяка седмица се добавят нови 7 игри, които можете да играете напълно безплатно. Сайтът предлага много различни функции на своите посетители. Тази страница представя пълно описание на функциите и начина, по който могат да бъдат използвани. За мнения и предложения можете да ни пишете от страница Контакти.

Списаци с игри
Страница с игра
Главно меню
Бърз достъп
Езици

Списаци с игри

Игрите в сайта могат да бъдат намерени в различни списаци по категории:

Логически
Екшън
За момичета
Състезания
Спорт
Стратегически
Бойни
Космически
Приключенски
Аркадни
Детски
Коледни

В началната страница на сайта са разположени най-новите игри, които са добавени в сайта. Всички игри могат да бъдат достъпени чрез автоматично зареждане на следващите игри в главната страница.

Освен страниците с категории игри и нови игри, има също страници с Топ игри, Любими игри и Последно играни.

Всеки списък с игри е разположен на страници по 35 игри. При преминаване в долната част на екрана, игрите от следващата страница се появяват автоматично. Ако компютърът ви не поддържа тази функционалност, се появяват стрелки отляво и отдясно, чрез които страниците могат да се сменят.

Игрите в списъците са изобразени посредством снимка от самата игра. Когато се посочи с мишката върху снимката, се появява заглавието на играта.

Страница с игра

В странцата с игра е разположен главния прозорец с играта. Тук има бутони за бързо споделяне в социалните мрежи, бутони за гласуване и добавяне на играта в любими игри.

Под играта е разположена снимка от играта, описание и инструкции за игра. Под описанието са разположени тагове, чрез които могат да се намерят подобни игри.

Главно меню

В главното меню са разположени бутони за достъп до началната страница и категории игри.

Тук е разположено и поле за търсене на игри.

Бърз достъп

В горната част на сайта е разполоно поле за бърз достъп до Топ игри, Любими игри и Последно играни.

Езици

Сайтът поддържа различни езици, които могат да се сменят чрез бутон, разположен в горната дясна част на сайта. В момента сайтът поддържа български и англииски език.

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024