7igri.com

Блийч игри

Блийч срещу Наруто 3

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Скокливи бойци 2
Пауър Рейнджърс против Костенурките нинджа Последна героична битка 2

Блийч срещу Наруто 3

Влез в битка с анимационните герои от Блийч и Наруто в тази онлайн бойна игра. Тук можеш да играеш с бойци като Наруто, Сакура, Саске, Джирая, Ренджи, Ичиго, Иноуе, Рукия и много други.

Играч 1 използва W, A, S, D за движение, J, K, L, U, I, O за бой. Играч 2 използва стрелките за движение и 1 до 6 за бой.

Блийч срещу Наруто 3 е игра в категория Блийч игри. Играта е играна 302 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024