7igri.com

Футбол игри

Футбол с главички 2023

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Силни дуспи
Великото Никелодеон бягство
Рибар с късмет
Скаут защита
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Мега чудесата Калинката
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Калинката Създател на герои
Черният котарак спасява Калинката
Футбол на маса
Невероятни високи токчета
Бургер бурито
Бягство от психиатричната болница
Умни балончета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Разлики

Футбол с главички 2023

Това е онлайн футболна спортна игра за двама играчи. Изберете вашия играч и играйте бързи футболни игри срещу вашия приятел или компютър. Вие отговаряте както за атаката, така и за защитата тук. Скачай, ритай. Можете също да се запишете в турнири, ако търсите предизвикателство. Давай напред и тренирай, докато не докажеш, че притежаваш всичко необходимо, за да спечелиш турнира.

Стрелките за движение,
X, Z за ритане.

Игра за двама:

Играч 1
стрелките за движение,
1, 2 за ритане,

Играч 2
W, A, S, D за движение,
N, M за ритане.

Футбол с главички 2023 е игра в категория Футбол игри. Играта е играна 250 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024