7igri.com

Логически

Дъжд от бонбони 7

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Бонбонени загадки
Крадец на бонбони
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Обратно в страната на бонбоните
Сой Луна Пукане на кънки
Успокояващата Лия
Умни балончета
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Разлики
Земята на бонбоните
Бургер бурито
Блокчета
Падащи думи
Плъзни лама Онлайн
Разбий бисквитките 4
Никелодеон блок парти
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3

Дъжд от бонбони 7

Гмурни се в дъжда от бонбони в тази седма част на играта. Комбинираш бонбоните по вид и ги събери, за да можеш да ги изядеш. Прави комбинации от бонбони и завърши целите във всяко ниво на тази логическа игра.

Мишката за игра.

Дъжд от бонбони 7 е игра в категория Логически. Играта е играна 50 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Присъединете се към Боб крадеца в едно ново приключение в храма в тази пета част на гирата. Откраднете съкровището от храма, без да бъдете...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2023