7igri.com

Приключенски

Бягство от психиатричната болница

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Великото Никелодеон бягство
Адам и Ева Астронавт
Адам и Ева 4
Невероятни високи токчета
Бургер бурито
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Мега чудесата Калинката
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Калинката Създател на герои
Зарадвай маймунката Покер
Тролфейс приключение Ужас 2
Тролфейс приключение Ужас
Рибар с късмет
Скаут защита
Умни балончета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Книга за оцветяване

Бягство от психиатричната болница

В тази игра ще се събуждиш в психиятрия и твоята задача е да избягаш. Трябва да се е случила някаква грешка. Потърси улики и подсказки и направи всичко възможно да избягаш от психиятрията. В играта ще видиш различни странни събития, не се оставяй да те разколебаят и следвай следите, за да избягаш.

Мишката за игра.

Бягство от психиатричната болница е игра в категория Приключенски. Играта е играна 475 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024