7igri.com

Пасианс игри

Пасианс във фермата Сезони

Гласувай: 
 35 (2 гласа)
Белот в мрежа
Невероятни високи токчета
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Момче огън и момиче вода Горския храм
Юникити спасява кралството
Леденото кралство Надпревара
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм
Агент Пи Бунтовник шпионин
Квадратна птица
Светът на покера
Рибар с късмет
Мега чудесата Калинката
Момче огън и момиче вода 6 Приказки
Време за приключения Елементи
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Живота на свещта
Червена топка Завинаги

Пасианс във фермата Сезони

Това е класическа пасианс игра, в която можеш да се насладиш на красотата във фермата. Играй с картите и тренирай своя мозък с различни логически пасианс задачи.

Мишката за игра.

Пасианс във фермата Сезони е игра в категория Пасианс игри. Играта е играна 441 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Влез в дълбоките подземия за порция вълнуващи приключения. Твоята цел е да оцелееш на всяка цена. Събери съкровищата в подземията, за да...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2023