7igri.com

Замръзналото кралство игри

Леденото кралство Надпревара

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Елза бански дизайн
Принцеси в стила на Марвел
Принцеси подготовка за Великден
Принцеси в Марвел стил
Момче огън и момиче вода Горския храм
Юникити спасява кралството
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Червена топка Завинаги
Елза Създател на кукли
Замръзналото кралство Двоен проблем
Елза и Лейдибъг в колежа
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Момче огън и момиче вода 6 Приказки
Адам и Ева Давай
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм
Живота на свещта
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината

Леденото кралство Надпревара

Играй с Елза и нейните приятели от анимационния филм Леденото кралство в тази онлайн игра. Тичай по снежните склонове и избягвай препятсвията по пътя. Можеш да отключиш нови герои, които имат различни умения. Можеш да играеш с Олаф, Елза, Ана и Кристоф. Печели точки и ги използвай за подобряване на уменията на героите.

Мишката за игра.

Леденото кралство Надпревара е игра в категория Замръзналото кралство игри. Играта е играна 1117 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Влез в дълбоките подземия за порция вълнуващи приключения. Твоята цел е да оцелееш на всяка цена. Събери съкровищата в подземията, за да...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024