7igri.com

Гравити фолс игри

Дисни герои на пътешествие

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Гравити Фолс голф на тавана
Черният котарак спасява Калинката
Сой Луна Пукане на кънки
Уондър на помощ
Замръзналото кралство Двоен проблем
Рибар с късмет
Мега чудесата Калинката
Пасианс във фермата Сезони
Юникити спасява кралството
Агент Пи Бунтовник шпионин
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Принцеса Бътърфлай срещу Подземията на злото
Бизаардварк Стани популярен
Невероятни високи токчета
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 6 Приказки
Време за приключения Елементи

Дисни герои на пътешествие

Измеренията са се объркали и всички герои на Дисни са се озовали на едно място в тази игра. Избери членовете на твоя отбор и използвай техните умения, за да достигнеш до порталите във всяко ниво на играта. Можеш да играеш с Мейбъл и Дипър от Гравити Фолс, Уондър и Силвия, Финиъс и Фърб и много други анимационни герои на Дисни.

Стрелките за движение,
Z за скок,
X за използване на умение,
мишката за сменяне на героите.

Дисни герои на пътешествие е игра в категория Гравити фолс игри. Играта е играна 1026 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024