7igri.com

Миньор игри

Златен удар в мината

Гласувай: 
 4.25 (7 гласа)
Златна треска
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Бонбонени загадки
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Дизайн на обувки
Елиът от Земята Кристален хаос
Уинкс клуб Блумикс битка
Зарадвай маймунката Покер
Опасният Хенри Ден на опасност
Умни балончета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Обратно в страната на бонбоните
Сой Луна Пукане на кънки
Елза бански дизайн
Калинката Разлики
Блок парти Геймърки

Златен удар в мината

Това е онлайн логическа игра миньор с идеи от играта Майнкрафт. Хвърляй кирката в и премахвай групи еднакви блокчета. Спри блокчетата преди да достигнат до теб. Използвай различни бонуси в играта, за да ускориш своя прогрес. Златото, което събираш, може да бъде използвано за подобряване на бонусите.

Mишката за игра.

Златен удар в мината е игра в категория Миньор игри. Играта е играна 2417 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021