7igri.com

Игри с рицари

Рицарско съкровище

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Доблестен рицар
Момче огън и момиче вода 6 Приказки
Адам и Ева Давай
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Наследниците Островът на изгубените
Векс 7
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Юникити спасява кралството
Леденото кралство Надпревара
Червена топка Завинаги
Шегите на Туити
Заключена кула
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм
Живота на свещта
Геометрична надпревара

Рицарско съкровище

Рицарят в тази игра се е влюбил в принцесата, но кралицата не одобрява връзката им. Рицарят се е отправил на пътешествие, за да забогатее и да може да бъде достоен за ръката на принцесата. Сега рицарят е на обитаван от призраци остров с много съкровища. Помогни на рицаря да победи враговете в играта и да намери достатъчно съкровища, за да може да се ожени за принцесата.

Стрелките за движение,
space за атака.

Рицарско съкровище е игра в категория Игри с рицари. Играта е играна 453 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024