7igri.com

Игри с принцеса

Принцеси в Ню Йорк

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Елза бански дизайн
Принцеси в стила на Марвел
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Флирт на кино
Говорещата Анджела на пазар
Елза Създател на кукли
Гръмотевичните котки Герои
Наследниците Парти на покрива
Ави джобна поп звезда
Принцеси подготовка за Великден
Принцеси в Марвел стил
Калинката Създател на герои
Калинката Флирт в сауната
Анджела перфектен Свети Валентин
Наследниците Салон за прически
Калинката Маскарад
Калинката Романтична годишнина
Ариел пролетни цветове

Принцеси в Ню Йорк

Принцесите Мерида и Покахонтас обичат да пътуват и тази седмица ще ходят в Ню Йорк. Играй с красивите принцеси и се забавлявай заедно с тях в един от най-големите градове в Америка. Хапни с момичетата в ресторант, пазарувай сувенири и накрая облечи Мерида и Покахонтас с хубави и модерни нови дрехи.

Мишката за игра.

Принцеси в Ню Йорк е игра в категория Игри с принцеса. Играта е играна 292 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024