7igri.com

Великденски игри

Принцеси подготовка за Великден

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Елза бански дизайн
Принцеси в Марвел стил
Леденото кралство Надпревара
Елза и Лейдибъг в колежа
Калинката Създател на герои
Калинката Флирт в сауната
Анджела перфектен Свети Валентин
Гръмотевичните котки Герои
Наследниците Парти на покрива
Принцеси в стила на Марвел
Принцеси в Ню Йорк
Елза Създател на кукли
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Флирт на кино
Говорещата Анджела на пазар
Наследниците Салон за прически
Калинката Маскарад
Калинката Романтична годишнина

Принцеси подготовка за Великден

Принцесите Елза, Ариел и Рапунцел са се събрали заедно за Великден. Принцесите искат да изглеждат специално за празника, с нови дрехи и прически. Момичетата също трябва да окрасят и великденските яйца. Играй с принцесите Елза, Ариел и Рапунцел и помогни на красивите момичета да се облекат и да боядисат своите яйца. В края на играта можеш да участваш в битка с яйца заедно с любимите мъже на принцесите.

Използвай мишката за игра.

Принцеси подготовка за Великден е игра в категория Великденски игри. Играта е играна 528 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с Лия и мечока и им помогни да победят враговете в тази логическа игра с комбиниране. Твоята задача е да комбинираш елементите в играта,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2022