7igri.com

Замръзналото кралство игри

Замръзналото кралство Двоен проблем

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Елза бански дизайн
Елза Създател на кукли
Принцеси подготовка за Великден
Принцеси в Марвел стил
Рибар с късмет
Мега чудесата Калинката
Пасианс във фермата Сезони
Юникити спасява кралството
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Леденото кралство Надпревара
Принцеси в стила на Марвел
Елза и Лейдибъг в колежа
Невероятни високи токчета
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 6 Приказки
Време за приключения Елементи
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм

Замръзналото кралство Двоен проблем

Елза е изчезнала и само Ана и Кристоф могат да я спасят в тази игра. Снежното чудовище е похитило ледената принцеса. Помогни на Ана и Кристоф да преодолеят снежните препятсвия и да спасят Елза в играта, за да могат двете сестри принцеси да бъдат отново заедно.

Стрелките за движение,
space за действие.

Замръзналото кралство Двоен проблем е игра в категория Замръзналото кралство игри. Играта е играна 247 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024