7igri.com

Калинката игри

Черният котарак спасява Калинката

Гласувай: 
 3.75 (4 гласа)
Мега чудесата Калинката
Калинката Създател на герои
Калинката Разлики
Калинката Флирт в сауната
Калинката Романтична годишнина
Бен 10 Дуел на дупликатите
Спайдермен Железния паяк
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Сой Луна Пукане на кънки
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Флирт на кино
Калинката Маскарад
Елза и Лейдибъг в колежа
Принцеси в стила на Марвел
Принцеси в Марвел стил
Агент Пи Бунтовник шпионин
Принцеса Бътърфлай срещу Подземията на злото

Черният котарак спасява Калинката

Калинката е пленена от злия Хок Мот, който иска да я отстрани за винаги. Черният Котарак е по следите на Калинката и той може да й помогне. Той трябва да бъде внимателен, за да не го хване Хок Мот. Помогни на Черния котарак да спаси Калинката, докато злодея Хок Мот не гледа.

Мишката за игра.

Черният котарак спасява Калинката е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 929 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Влез в дълбоките подземия за порция вълнуващи приключения. Твоята цел е да оцелееш на всяка цена. Събери съкровищата в подземията, за да...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2023