7igri.com

Охлюва Боб игри

Охлюва Боб 8 История на острова

Гласувай: 
 4.65 (17 гласа)
Охлюва Боб 4 Космос
Охлюва Боб 5 Любовна история
Охлюва Боб 6 Зимна история
Охлюва Боб
Невероятни високи токчета
Бургер бурито
Бягство от психиатричната болница
Умни балончета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Охлюва Боб 2
Охлюва Боб 7 Фантастична история
Охлюва Боб 3 Египет
Великото Никелодеон бягство
Рибар с късмет
Скаут защита
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Мега чудесата Калинката
Къщата на Шумникови Анимационен създател

Охлюва Боб 8 История на острова

Охлювът Боб е отново тук, този път на тайнствен остров, пълен с препятсвия и врагове. Води Охлюва Боб към вратата, като използваш механизмите в играта.

Мишката за задействане на механизмите,
space за движение и спиране,
1 за обръщане на посоката на движение,
2 за ускоряване.

Охлюва Боб 8 История на острова е игра в категория Охлюва Боб игри. Играта е играна 2911 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024