7igri.com

Екшън

Командир на батальон 2

Гласувай: 
 55 (4 гласа)
Бен 10 Дуел на дупликатите
Дракула Франкенщайн и Ко
Разбивачи на черупки.IO
Виктор и Валентино Чудовища в килера
Моорун Пирати онлайн
Ябълко и Луки Крадци на маратонки
Атака в блатото
Томб Райдър
Уинкс клуб Блумикс битка
Удари заека
Бен 10 Унищожи дроновете
Сблъсък на танкове

Командир на батальон 2

Спаси войниците от твоя батальон и ги използвай, за да победиш всички противници. Събирай монети и се пази от противниковите снаряди.

Мишката за движение,
space за активиране на умение.

Командир на батальон 2 е игра в категория Екшън. Играта е играна 660 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй с плодчетата и открий славея в тази онлайн приключенска игра. Отправи се на пътешествие по света през красиви гори и поля, за да стигнеш...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2024