топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри със стрелба

Алекс в опасност

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Убийствен рикошет 4
Отмъщението на момчето
Бен 10 Дуел на дупликатите
Убийствен рикошет 3 Нива
Каубои срещу извънземни
Пътя на гангстера
Роли Поли Чудовища 2
Най-издирваният бандит
Разруши замъка Приключения
Томб Райдър
Дракула Франкенщайн и Ко
Коте с базука
Убийствен рикошет 3
Тухли 3
Убийствен рикошет 2
На пост в Ада
Разруши замъка 2
Разруши замъка Нива

Алекс в опасност

Мравката Алекс е в опасност, но за щастие е добре въоръжена и може да елиминира всички противници. Скачай с мравката по платформите и стигни до изхода, който се намира на върха във всяко ниво от играта.

Стрелките за движение,
space за стрелба.

Алекс в опасност е игра в категория Игри със стрелба. Играта е играна 253 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020