7igri.com

Аркадни

Алекс в опасност

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Убийствен рикошет 4
Немъртво бягство
Разруши замъка 2
Лисица с оръжие
Нитром трябва да умре
Разруши замъка Нива
Тухли 3
Тухли
Игра с оръжие
Каубои срещу извънземни
Разруши замъка Приключения
Ван Хелзинг срещу скелетите
Бен 10 Дуел на дупликатите
Убийствен рикошет 3 Нива
Разбий замъка 2
Тухли 2
Картонени глави За двама
Ейприл и Буустър

Алекс в опасност

Мравката Алекс е в опасност, но за щастие е добре въоръжена и може да елиминира всички противници. Скачай с мравката по платформите и стигни до изхода, който се намира на върха във всяко ниво от играта.

Стрелките за движение,
space за стрелба.

Алекс в опасност е игра в категория Аркадни. Играта е играна 261 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020