7igri.com

Игри с платформи

Живота на свещта

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм
Юникити спасява кралството
Зомби подземие
Той обича тъмнината
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Убий водопроводчика 2
Рицарско съкровище
Света на Уинкс
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Леденото кралство Надпревара
Супер Марио Флаш
Супер Марио Специално издание
Супер Марио Флаш 2
Адам и Ева Давай
Червена топка 4 Издание 2

Живота на свещта

Играй със свещта и стигни до целта в играта преди живота на свещта да стигне своя край. Бъди бърз и използвай вода и огън, за да изгасиш и да запалиш свещта отново.

Използвай стрелките за движение.

Живота на свещта е игра в категория Игри с платформи. Играта е играна 92 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021