7igri.com

Калинката игри

Калинката Дизайн на обувки

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Калинката Флирт в сауната
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Разлики
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Романтична годишнина
Калинката Обличане
Умни балончета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Уинкс клуб Блумикс битка
Мега чудесата Калинката
Калинката Флирт на кино
Елза и Лейдибъг в колежа
Калинката Създател на герои
Калинката Маскарад
Великденско парти за принцеси
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Опасният Хенри Опасни изпитания

Калинката Дизайн на обувки

Калинката ще влезе в ролята на дизайнер на обувки в тази игра за момичета. Помогни на нашата любима супер героиня да разработи три различни чифта обувки. Всеки чифт ще бъде разгледан внимателно от членовете журито, направи всичко възможно да ги впечатлиш.

Мишката за игра.

Калинката Дизайн на обувки е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 361 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021