7igri.com

Калинката игри

Калинката Маскарад

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Калинката Обличане
Калинката Създател на герои
Калинката Разлики
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Флирт на кино
Калинката Романтична годишнина
Елза язди кон
Елза Хари Потър Преобразяване
Наследниците Салон за прически
Елза и Лейдибъг в колежа
Черният котарак спасява Калинката
Мега чудесата Калинката
Калинката Флирт в сауната
Калинката Дизайн на обувки
Балът на Елза
Сватбата на Елза
Елза и Рапунцел момичета в колеж
Великденско парти за принцеси

Калинката Маскарад

Късно вчера вечерта Маринет се е борила срещу престъпниците по улиците на Париж. Сега Калинката е ранена, но тя е поканена на парти с маски тази вечер и трябва бързо да се подготви. Помогни на Калинката да излекува своите рани, гримирай я и подготви момичето за партито с маски.

Мишката за игра.

Калинката Маскарад е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 165 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021