7igri.com

Картун нетуърк игри

Картун Нетуърк Тест за супергерои

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Кои са твоите най-добри Картун Нетуърк приятели
Юникити спасява кралството
Ябълко и Луки Спаси котката
Виктор и Валентино Чудовища в килера
Време за приключения гора
Бен 10 Дуел на дупликатите
Лимонено бягство
Гъмбол Кошмар в Елмор
Пълна луна
Гръмотевичните котки Герои
Страйк боулинг
Гъмбол Трофей предизвикателство
Мисия до Монте Макабре
Време за приключения Елементи
Силни дуспи
Тенис на маса Турнир
Ние мечоците Шуш нинджи
Умни балончета

Картун Нетуърк Тест за супергерои

Отговори на въпросите в този онлайн тест с героите от Картун Нетуърк и открий какъв супер герой си ти. Тук ще срещнеш въпроси свързани с анимационните предавания Ябълко и Луки, Бен 10, Време за приключения Гъмбол, Мао Мао, Ние мечоците, Гръмотевичните котки, Малки титани и други. Избери отговорите, който най-много подхожда на твоя характер. В края на играта ще видиш кои супер герои от Картун Нетуърк най-много приличат на теб.

Мишката за игра.

Картун Нетуърк Тест за супергерои е игра в категория Картун нетуърк игри. Играта е играна 104 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020