7igri.com

Опасният Хенри игри

Опасният Хенри Престъпления във времето

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Опасният Хенри Ден на опасност
Никелодеон летни спортове
Уинкс клуб Блумикс битка
Света на Уинкс
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Юникити спасява кралството
Страйк боулинг
Калинката Дизайн на обувки
Черният котарак спасява Калинката
Опасният Хенри Опасни изпитания
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Блок парти Геймърки
Умни балончета
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Калинката Книга за оцветяване
Силни дуспи
Кои са твоите най-добри Картун Нетуърк приятели
Виктор и Валентино Чудовища в килера

Опасният Хенри Престъпления във времето

Опасният Хенри и Капитан Мен имат няколко нови задачи, които включват пътуване във времето. Двамата супер герои трябва за да спрат всички зли престъпници в играта. Твоята задача е да подредиш последователността от събития, така че Опасният Хенри и Капитан Мен да могат да свършат своята работа.

Мишката за игра.

Опасният Хенри Престъпления във времето е игра в категория Опасният Хенри игри. Играта е играна 214 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020