7igri.com

Замръзналото кралство игри

Леденото кралство Надпревара

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Елза бански дизайн
Елза Създател на кукли
Елза и Ана Парти на яхтата
Елза и Рапунцел момичета в колеж
Ледени сестри Обличане
Замръзналото кралство Зимен пъзел
Елза Пролетен спа
Елза тен
Замръзналото кралство Бал
Елза пижамено парти
Замръзналото кралство Пъзел
Барби на кънки с Елза и Ариел
Елза целува Джак Фрост
Балът на Елза
Елза и Олаф Обличане
Елза дои крава
Замръзналото кралство Двуетажно легло
Елза и Ана парти дрехи

Леденото кралство Надпревара

Играй с Елза и нейните приятели от анимационния филм Леденото кралство в тази онлайн игра. Тичай по снежните склонове и избягвай препятсвията по пътя. Можеш да отключиш нови герои, които имат различни умения. Можеш да играеш с Олаф, Елза, Ана и Кристоф. Печели точки и ги използвай за подобряване на уменията на героите.

Мишката за игра.

Леденото кралство Надпревара е игра в категория Замръзналото кралство игри. Играта е играна 688 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021