7igri.com

Игри със стрелба

Атака в блатото

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Най-издирваният бандит
Най-издирваният бандит 2
Цветни танкове
Командир на батальон
Банда герои
Дракула Франкенщайн и Ко
Разруши замъка Нива
Бен 10 Дуел на дупликатите
Галактически котки
Война на сал
Стоманена опасност
Командир на батальон 2
Война на сал 2
Томб Райдър
Убийствен рикошет 4
Тухли
Разруши замъка Приключения
Железния човек

Атака в блатото

Блатото е подложено на атака и само ти можеш да го спасиш в тази екшън игра. Вземи своите оръжия и спри лудите животни и извънземни, които атакуват. Печели точки в играта и ги използвай за закупуване на нови оръжия и умения.

Мишката за игра.

Атака в блатото е игра в категория Игри със стрелба. Играта е играна 33 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020