7igri.com

Зомби игри

Зомбита на пътя

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Мозък на въже
Похода на зомбитата
Коте с базука
Зомби подземие 2
Зомби без глава
Търкалящи се топки 3
Зомби без глава 2
Подземни зомбита
Трябва ми мозък Нива
Агенция по защита от зомбита
Зомби подземие
Кървавия Хари
Картонени глави За двама
Растения срещу зомбита
Трябва ми мозък
Немъртво бягство
Бомбата на любовта
Търкалящи се топки 2

Зомбита на пътя

Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на пътя и използвай монетите за закупуване на подобрения в магазина в играта.

Мишката за игра.

Зомбита на пътя е игра в категория Зомби игри. Играта е играна 252 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020