7igri.com

Калинката игри

Калинката Книга за оцветяване

Гласувай: 
 4.65 (8 гласа)
Калинката Флирт в сауната
Калинката Обличане
Мега чудесата Калинката
Калинката Разлики
Елза и Лейдибъг в колежа
Калинката Романтична годишнина
Нарисувана защита Нива
Зарадвай маймунката Поражение
Зарадвай маймунката Бягство от кабината
Калинката Дизайн на обувки
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Маскарад
Калинката Флирт на кино
Калинката Създател на герои
Проблемите на краля
Нарисувана защита
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Зарадвай маймунката Северния полюс

Калинката Книга за оцветяване

Хайде да оцветяване със супер героя Калинката и нейните приятели от анимационния сериал Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак. Използвай своите уникални умения за рисуване и създай невероятни рисунки. Избери си картинка и намери най-добрите цвеоте, за да я оцветиш.

Мишката за игра.

Калинката Книга за оцветяване е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 2903 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021