7igri.com

Калинката игри

Калинката Книга за оцветяване

Гласувай: 
 4.65 (8 гласа)
Калинката Разлики
Черният котарак спасява Калинката
Мега чудесата Калинката
Калинката Обличане
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Маскарад
Проблемите на краля
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Зарадвай маймунката Поражение
Калинката Флирт в сауната
Калинката Създател на герои
Калинката Флирт на кино
Калинката Романтична годишнина
Елза и Лейдибъг в колежа
Нарисувана защита
Нарисувана защита Нива
Зарадвай маймунката Бягство от планетата
Зарадвай маймунката Дяволското злато

Калинката Книга за оцветяване

Хайде да оцветяване със супер героя Калинката и нейните приятели от анимационния сериал Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак. Използвай своите уникални умения за рисуване и създай невероятни рисунки. Избери си картинка и намери най-добрите цвеоте, за да я оцветиш.

Мишката за игра.

Калинката Книга за оцветяване е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 2385 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020