7igri.com

Калинката игри

Калинката Книга за оцветяване

Гласувай: 
 4.65 (9 гласа)
Мега чудесата Калинката
Калинката Дизайн на обувки
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Флирт на кино
Елза и Лейдибъг в колежа
Калинката Маскарад
Нарисувана защита Нива
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Зарадвай маймунката Бягство от планетата
Калинката Флирт в сауната
Калинката Обличане
Калинката Разлики
Калинката Създател на герои
Калинката Романтична годишнина
Проблемите на краля
Нарисувана защита
Зарадвай маймунката Дяволското злато
Зарадвай маймунката Лудост

Калинката Книга за оцветяване

Хайде да оцветяване със супер героя Калинката и нейните приятели от анимационния сериал Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак. Използвай своите уникални умения за рисуване и създай невероятни рисунки. Избери си картинка и намери най-добрите цвеоте, за да я оцветиш.

Мишката за игра.

Калинката Книга за оцветяване е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 3029 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021