топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри с платформи

Той обича тъмнината

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Червена топка Завинаги
Червена топка 4
Света на Уинкс
Червена топка 3
Червена топка 2
Червена топка 4 Издание 3
Супер Марио Специално издание
Супер Марио 63
Супер воден герой
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Червена топка 4 Издание 2
Червена топка
Пурбaлдс
Бен 10 бързо бягство
Не идвам с мир
Супер Марио Флаш
Време за приключения гора
Желе баща герой

Той обича тъмнината

Той обича тъмнината и звездите, живее в интересен свят, пълен с портали. Събери монетите и всички звезди, за да активираш изходния портал и премини през всички нива на играта.

Стрелките за движение.

Той обича тъмнината е игра в категория Игри с платформи. Играта е играна 434 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020