7igri.com

Игри с платформи

Той обича тъмнината

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Момче огън и момиче вода Горския храм
Супер Марио Флаш
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Адам и Ева Давай
Леденото кралство Надпревара
Наследниците Островът на изгубените
Червена топка Завинаги
Време за приключения гора
Супер воден герой
Юникити спасява кралството
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм
Света на Уинкс
Рицарско съкровище
Червена топка
Супер Марио 63

Той обича тъмнината

Той обича тъмнината и звездите, живее в интересен свят, пълен с портали. Събери монетите и всички звезди, за да активираш изходния портал и премини през всички нива на играта.

Стрелките за движение.

Той обича тъмнината е игра в категория Игри с платформи. Играта е играна 462 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020