топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри със стрелба

Отмъщението на момчето

Гласувай: 
 4.35 (6 гласа)
Каубои срещу извънземни
Най-издирваният бандит
Томб Райдър
Убийствен рикошет 3 Нива
Убийствен рикошет 2
Убийствен рикошет Нива
Храбър викинг
Убийствен рикошет
Ван Хелзинг срещу скелетите
Най-издирваният бандит 2
Убийствен рикошет 4
Дракула Франкенщайн и Ко
Убийствен рикошет 3
Бен 10 Дуел на дупликатите
Коте с базука
Пиратски битки 2
Пътя на гангстера
Роли Поли Чудовища 2

Отмъщението на момчето

Момчето каубой е било предадено от неговата банда и сега то търси отмъщение в тази екшън игра. Използвай различни оръжия и елиминирай всички противници в играта, за да помогнеш на момчето да си отмъсти.

Мишката за стрелба,
1 до 4 за смяна на оръжието.

Отмъщението на момчето е игра в категория Игри със стрелба. Играта е играна 762 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020