7igri.com

Игри с бягане

Беглец в джунглата

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Леденото кралство Надпревара
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Страйк боулинг
Юникити спасява кралството
Елза Създател на кукли
Патешки парк.IO
Ябълко и Луки Спаси котката
На пазар Модели за сватба
Томб Райдър
Мега чудесата Калинката
Калинката Флирт в сауната
Уинкс клуб Блумикс битка
Елза бански дизайн
Калинката Дизайн на обувки
Бонбонени загадки
Зарадвай маймунката Покер
Квадратна птица
Умни балончета

Беглец в джунглата

Скачай, бягай и се плъзгай заедно с енота беклец в джунглата. Целта в играта е да преодолееш препятсвията по пътя и да стигнеш колкото може по-надалеко. Можеш да управляваш енота, като щракаш и плъзгаш по екрана.

Използвай мишката за игра.

Беглец в джунглата е игра в категория Игри с бягане. Играта е играна 594 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020