топ игри
любими
играни

7igri.com

Миньор игри

Златен удар в мината

Гласувай: 
 4.65 (5 гласа)
Златна треска
Отборът на Барби
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Калинката Създател на герои
Червена топка Завинаги
Защита с играчки
Принцеси в стила на Марвел
Елза и Лейдибъг в колежа
Тролфейс приключение Ужас 2
Наследниците Парти на покрива
Умни балончета
Калинката Книга за оцветяване
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Зомбита на пътя
Бонбони балончета
Сой Луна Пукане на кънки
Русалки салон за гримиране
Адам и Ева 4

Златен удар в мината

Това е онлайн логическа игра миньор с идеи от играта Майнкрафт. Хвърляй кирката в и премахвай групи еднакви блокчета. Спри блокчетата преди да достигнат до теб. Използвай различни бонуси в играта, за да ускориш своя прогрес. Златото, което събираш, може да бъде използвано за подобряване на бонусите.

Mишката за игра.

Златен удар в мината е игра в категория Миньор игри. Играта е играна 1551 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020