7igri.com

Барби игри

Отборът на Барби

Гласувай: 
 3.75 (14 гласа)
Барби на кънки с Елза и Ариел
Барби в спа салона
Рапунцел на среща
Наследниците Обличане
Наследниците Парти на покрива
Наследниците Салон за прически
Елза Създател на кукли
Принцеси подготовка за Великден
Принцеси на плажа
Барби лековити целувки
Килера на Елза
Замръзналото приключение на Ана
На пазар Модели за сватба
Калинката Обличане
Елза пижамено парти
Великденско парти за принцеси
Елза и Лейдибъг в колежа
Елза и Рапунцел момичета в колеж

Отборът на Барби

Тереза и Кристи са най-добрите приятелки на Барби и те правят един много добър отбор. Прекарай малко време с трите момичета и играй различни игри с тях. Можеш да започнеш с Тереза в игра със скрити предмети в нейната разхвърляна стая. След това можеш да се запознаеш с Кристи и да подредиш забавен пъзел с нея, докато научиш интересни неща за момичето. Със сигурност вече знаеш много за Барби, така че накрая можеш да преминеш към обличане на момичетата. Барби, Тереза и Кристи искат да си направят снимка заедно и да я използват като корица на тяхната тайна група във Фейсбук. Избери най-хубавите дрехи и аксесоари за всяко от момичетата и им помогни да изглеждат добре за тяхната снимка.

Използвай мишката за игра.

Отборът на Барби е игра в категория Барби игри. Играта е играна 1604 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020