7igri.com

Барби игри

Отборът на Барби

Гласувай: 
 3.75 (14 гласа)
Барби на кънки с Елза и Ариел
Барби лековити целувки
Замръзналото приключение на Ана
Калинката Обличане
Принцеси подготовка за Великден
Великденско парти за принцеси
Наследниците Обличане
Елза Създател на кукли
На пазар Модели за сватба
Барби в спа салона
Килера на Елза
Рапунцел на среща
Ариана Гранде Световен тур
Наследниците Салон за прически
Елза Палава и добра
Елза и Рапунцел момичета в колеж
Наследниците Парти на покрива
Ави джобна поп звезда

Отборът на Барби

Тереза и Кристи са най-добрите приятелки на Барби и те правят един много добър отбор. Прекарай малко време с трите момичета и играй различни игри с тях. Можеш да започнеш с Тереза в игра със скрити предмети в нейната разхвърляна стая. След това можеш да се запознаеш с Кристи и да подредиш забавен пъзел с нея, докато научиш интересни неща за момичето. Със сигурност вече знаеш много за Барби, така че накрая можеш да преминеш към обличане на момичетата. Барби, Тереза и Кристи искат да си направят снимка заедно и да я използват като корица на тяхната тайна група във Фейсбук. Избери най-хубавите дрехи и аксесоари за всяко от момичетата и им помогни да изглеждат добре за тяхната снимка.

Използвай мишката за игра.

Отборът на Барби е игра в категория Барби игри. Играта е играна 1634 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020