7igri.com

Игри с рицари

Рицарско съкровище

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Откраднат меч
Герой на един екран
Плъзгащ се рицар
Спящи красавици
Изгубен рицар
Леденото кралство Надпревара
Адам и Ева Давай
Червена топка Завинаги
Света на Уинкс
Доблестен рицар
Щедростта на Флаш
Хитър рицар
Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Юникити спасява кралството
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Наследниците Островът на изгубените
Момче огън и момиче вода Горския храм

Рицарско съкровище

Рицарят в тази игра се е влюбил в принцесата, но кралицата не одобрява връзката им. Рицарят се е отправил на пътешествие, за да забогатее и да може да бъде достоен за ръката на принцесата. Сега рицарят е на обитаван от призраци остров с много съкровища. Помогни на рицаря да победи враговете в играта и да намери достатъчно съкровища, за да може да се ожени за принцесата.

Стрелките за движение,
space за атака.

Рицарско съкровище е игра в категория Игри с рицари. Играта е играна 159 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021