7igri.com

Игри със зайци

Удари заека

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Заек снайперист 2
Битови гъби 2
Заек снайперист
Пълна луна
Умни балончета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Калинката Флирт в сауната
Уинкс клуб Блумикс битка
Елза бански дизайн
Демони под земята
Битови гъби
Заек снайперист 3
Великденско парти за принцеси
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Мега чудесата Калинката
Опасният Хенри Опасни изпитания
Търсене на думи Снимки

Удари заека

Играй в тази забавна онлайн игра и удари заека преди твоя противник в играта. От магическата шапка ще изкачат зайици или фокусници. Покажи своите бързи реакции и внимавай да не удариш фокусниците. Можеш да играеш играта срещу компютъра или друг играч в игра за двама.

Използвай мишката за игра.

Удари заека е игра в категория Игри със зайци. Играта е играна 228 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021