7igri.com

Игри с комбиниране

Обратно в страната на бонбоните

Гласувай: 
 55 (1 глас)
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Падащи думи
Римски пъзел
Ерата на Япония
Приказките на Тератос
Бедното извънземно
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Флирт в сауната
Сой Луна Пукане на кънки
Бонбонени загадки
1001 арабски нощи
Замръзналото приключение на Ана
Мраморни топчета
2048 бонбонени камъни
Умни балончета
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Уинкс клуб Блумикс битка

Обратно в страната на бонбоните

Обратно в страната на бонбоните е онлайн игра с комбиниране на бонбони. Тук твоята задача е да премахнеш замръзналите групи във всяко едно ниво. След всяко премахнато поле, нови бонбони ще запълнят празните места. Премахвай големи групи от еднакви бонбони, за да получиш големи бонуси в играта.

Мишката за игра.

Обратно в страната на бонбоните е игра в категория Игри с комбиниране. Играта е играна 148 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020