7igri.com

Никелодеон игри

Никелодеон летни спортове

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Уинкс клуб Блумикс битка
Света на Уинкс
Блок парти Геймърки
Опасният Хенри Ден на опасност
СпонджБоб война
Тренировка за нинджи
Търкаляща топка
Билярд клуб
Финиъс и Фърб Зимен голф
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Опасният Хенри Престъпления във времето
Опасният Хенри Опасни изпитания
СпонджБоб съкровище
СпонджБоб изгубен във времето
Страйк боулинг
Търкаляща топка 2
Тенис на маса Турнир
Футболни топки 2

Никелодеон летни спортове

Състезавай се с любимите си анимационни герои от Никелодеон и спечели медалите в спортните игри. Тук можеш да играеш в серия от забавни спортни събития със СпонджБоб, костенурките нинджа, Хенри Дейнджър, Бела от Бела и булдозите, Пауър Рейнджърс, Алвин от Алвин и катеричоците, Линкълн и Лин от Семейство Шумникови. Избереи своя герой и спорт, в който ще се състезаваш. Можеш да се състезаваш в спортовете акробатика, езда на коне, плуване или бягане.

Мишката за игра.

Никелодеон летни спортове е игра в категория Никелодеон игри. Играта е играна 32 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020