7igri.com

Калинката игри

Черният котарак спасява Калинката

Гласувай: 
 4.55 (2 гласа)
Калинката Флирт в сауната
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Обличане
Калинката Разлики
Калинката Създател на герои
Калинката Маскарад
Принцеси в Марвел стил
Железния човек
Батман Ледена епоха
Мега чудесата Калинката
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Флирт на кино
Елза и Лейдибъг в колежа
Калинката Романтична годишнина
Бен 10 Дуел на дупликатите
Облечи Сейлър Муун
Принцеси в стила на Марвел
Батман Мистерията Батуомън

Черният котарак спасява Калинката

Калинката е пленена от злия Хок Мот, който иска да я отстрани за винаги. Черният Котарак е по следите на Калинката и той може да й помогне. Той трябва да бъде внимателен, за да не го хване Хок Мот. Помогни на Черния котарак да спаси Калинката, докато злодея Хок Мот не гледа.

Мишката за игра.

Черният котарак спасява Калинката е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 474 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021