7igri.com

Калинката игри

Черният котарак спасява Калинката

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Обличане
Калинката Разлики
Калинката Създател на герои
Елза и Лейдибъг в колежа
Калинката Маскарад
Принцеси в стила на Марвел
Бен 10 бързо бягство
Спайдермен Железния паяк
Калинката Флирт в сауната
Калинката Флирт на кино
Калинката Дизайн на обувки
Мега чудесата Калинката
Калинката Романтична годишнина
Бен 10 Дуел на дупликатите
Батман Ледена епоха
Принцеси в Марвел стил
Железния човек

Черният котарак спасява Калинката

Калинката е пленена от злия Хок Мот, който иска да я отстрани за винаги. Черният Котарак е по следите на Калинката и той може да й помогне. Той трябва да бъде внимателен, за да не го хване Хок Мот. Помогни на Черния котарак да спаси Калинката, докато злодея Хок Мот не гледа.

Мишката за игра.

Черният котарак спасява Калинката е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 202 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020