7igri.com

Калинката игри

Мега чудесата Калинката

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Създател на герои
Калинката Флирт в сауната
Калинката Книга за оцветяване
Калинката Обличане
Елза и Лейдибъг в колежа
Страйк боулинг
Юникити спасява кралството
Ябълко и Луки Спаси котката
Калинката Разлики
Калинката Маскарад
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Флирт на кино
Калинката Романтична годишнина
Леденото кралство Надпревара
Уинкс клуб Блумикс битка
Гъмбол Кошмар в Елмор
СпонджБоб съкровище

Мега чудесата Калинката

Играй с Калинката от френския анимационнен сериал Мега чудесата на Калинката и Черния котарак и тичай по покривите на Париж. Преодолей препятсвията, скачай от един покрив на друг и удряй предметите и враговете, които стоят на твоя път. Събери бонус калинките и победи враговете, които заплашват сигурността в Париж.

Използвай стрелка нагоре за скок, стрелка надясно за удар.

Мега чудесата Калинката е игра в категория Калинката игри. Играта е играна 1045 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020