7igri.com

Зума игри

Зума с маите

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Великденско парти за принцеси
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Уинкс клуб Блумикс битка
Елза бански дизайн
Търсене на думи Снимки
Калинката Книга за оцветяване
Сой Луна Пукане на кънки
Гъмбол Трофей предизвикателство
Умни балончета
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Опасният Хенри Опасни изпитания
Мега чудесата Калинката
Калинката Флирт в сауната
Опасният Хенри Престъпления във времето
Падащи думи
Калинката Дизайн на обувки
Опасният Хенри Ден на опасност

Зума с маите

Играй в тази зума игра от времето на маите и изстреляй топките с оръдието, за да ги комбинираш по цветове, и да спреш веригата. Разменяй местата на топките и се опитвай да създадеш верижни реакции за повече точки. Можеш да отключваш нови карти, за да направиш играта още по интересна. Бъди внимателен и не позволявай на ведигата да достигне статуята на маите, която е в края на пътеката.

Използвай мишката за изстрелване на топка.

Зума с маите е игра в категория Зума игри. Играта е играна 275 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021