7igri.com

Игри с бонбони

Крадец на бонбони

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Бонбонени загадки
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Уинкс клуб Блумикс битка
Юникити спасява кралството
Елза бански дизайн
На пазар Модели за сватба
Ябълко и Луки Спаси котката
Томб Райдър
Умни балончета
Земята на бонбоните
Калинката Флирт в сауната
Страйк боулинг
Елза Създател на кукли
Калинката Дизайн на обувки
Патешки парк.IO
Зарадвай маймунката Покер
Квадратна птица
Момче огън и момиче вода 5 Елементи

Крадец на бонбони

Крадецът в играта има истински апетит към бонбоните и не може да се спре. Помогни на крадеца да избегне препятсвията в играта и да избяга от бонбонения призрак, който го преследва.

Натисни с мишката в дясната част на екрана за стъпка напред, натисни в лявата част на екрана за скок.

Крадец на бонбони е игра в категория Игри с бонбони. Играта е играна 380 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020