7igri.com

Игри с платформи

Желе баща герой

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Юникити спасява кралството
Момче огън и момиче вода Горския храм
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Адам и Ева Давай
Леденото кралство Надпревара
Наследниците Островът на изгубените
Червена топка Завинаги
Рицарско съкровище
Супер воден герой
Супер Марио Флаш
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Света на Уинкс
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм
Червена топка
Време за приключения гора
Супер Марио 63

Желе баща герой

Тичай и скачай по платформите със смелия желе баща герой и му помогни да избяга от лабораторията. Крайната цел в тази онлайн игра е да помогнеш на желето да спаси своето семейство. Избягвай враговете в играта и използвай различните предмети в играта, за да стигнеш до изхода.

Стрелките за движение,
space за действие.

Желе баща герой е игра в категория Игри с платформи. Играта е играна 181 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020